Verzenden en retourneren

Levertijden:

Iedere bestelling wordt zo spoedig mogelijk geleverd. Gemiddeld is dat binnen 1 á 5 werkdagen. Wij produceren onze producten pas nadat wij een bestelling hebben ontvangen om zo de beste kwaliteit te kunnen leveren.

Verzendingen naar België kunnen een dag langer duren dan verzendingen binnen Nederland. Op zondag en op feestdagen wordt er niet geleverd.

Verzending en verpakking

Iedere bestelling zal met zorg worden verpakt in een geschikte verpakking.

Toptuindoeken verstuurd haar posters in een verzendkoker, zodat er geen vouwen zullen ontstaan in de bestelde producten. Bij het bestellen van alleen kleine posters en bij kaarten zal de bestelling verzonden worden middels stevige kartonnen enveloppen.

Bij het verzenden in een envelop zal de bestelling verstuurd worden via Postnl. Wanneer jouw bestelling zal worden verzonden in een verzendkoker dan verzenden wij via DHL. Na verzending ontvang je dan ook een email met de track & trace gegevens. Het is tevens via de link in de email mogelijk om zelf de afleverdatum aan te passen.

 

Verzendkosten

Voor verzenden binnen Nederland betaal je €4.95 en voor naar België betaal je €6.95. Bestellingen vanaf €45 zullen voor zowel binnen Nederland als naar België gratis worden verzonden.

Retourneren

Je kunt binnen 14 dagen zonder opgaaf van redenen, ingaande op de dag van ontvangst van de levering, de koopovereenkomst geheel of gedeeltelijk ontbinden. Na aanmelden heb je zelf nog 14 dagen de tijd om het product daadwerkelijk nog retour te sturen. Het product dient in redelijkerwijs in een zo mogelijk oorspronkelijke staat en onbeschadigd teruggestuurd te worden in de verzendkoker of de stevige kartonnen envelop.

Je draagt hierbij zelf de kosten van de retourzending.

Retour zendingen dienen vooraf aangemeld te worden. Bij een retourzending wordt je de mogelijkheid geboden om te kiezen voor een terugbetaling of een cadeaubon. Kies je voor een terugbetaling dan zal Toptuindoeken reeds betaalde bedragen binnen 14 dagen aan u terugbetalen.

Toptuindoeken behoudt zich het recht voor de creditering aan te passen als niet aan alle voorwaarden is voldaan.